Huurverblijven

France France France France
Reserveren
Aankomstdatum :
Vertrekdatum :
Verhuuraccommodatie
Standplaats
Nieuws

Huurverblijven

 • Cottage 3 bloemen
  Dit model is bedoeld voor een stel en doet met 18 m2 niks af aan uw comfort. Met een mooie slaapkamer, een keuken, een woonkamer die eventueel een slaapplaats meer kan bieden, een heel modern design en zijn terras met tuinset is deze stacaravan ideaal als uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken.
  Reserveren
 • Cottage Taos residentie
  De TAOS zorgt met een mooiere uitstraling en meer design voor het allergrootste comfort. Bevat twee slaapkamers, twee badkamers, verwarming in alle ruimtes, flatscreen televisie (81cm), docking station voor uw iPod, afwasmachine. Onze service is inclusief*: Opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken zijn voorzien en de eindschoonmaak nemen wij voor onze rekening. (* Bij verblijf van langer dan 5 nachten)
  Reserveren
 • Pipowagen:
  De charme van de Pipowagen met het comfort van een stacaravan : met 2 slaapkamers, wc, badkamer en een keuken. Een origineel onderkomen voor een weekend of vakantie die net even anders is. De Pipowagen heeft een speciaal tarief voor stellen in het laag seizoen.
  Reserveren
 • Safari Lodge Tent
  Glamping in zijn optimale vorm. De Safari Lodge is een tent van 50m2 voor 4-5 personen en heeft een verzorgd en gezellig interieur van hout en canvas voor uw ultieme comfort. De Lodge heeft twee slaapkamers, een mooie woonkamer en een groot overdekt terras voor een onvergetelijke vakantie.
  Reserveren

Onze camping beschikt over veel verschillende en allemaal recente verhuuraccommodaties, om te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw verblijf.

Onze stacaravans met een tot drie kamers kunnen tussen de 2 en 7 personen herbergen en u heeft de keuze tussen verschillende niveaus van comfort :

Standaard : Met alles wat u nodig heeft in uw accommodatie tegen een gunstige prijs.
Grand Confort : Met een houten terras met tuinmeubilair en met beschikking over een televisie.
Luxe : Het houten terras met tuinmeubilair is overdekt, met televisie, een afwasmachine.
Comfort, ruimte en gezelligheid voor alle modellen.

Comfort, ruimte en gezelligheid voor alle modellen.


Camping Voiles d'Anjou, Val de Loire - 6 rue Sainte baudruche - 49350 Rosiers sur Loire
Tel : 02 41 51 94 33 - Fax : 02 41 51 89 13 - Mail : contact@camping-valdeloire.com
Création & Réalisation 3wcom© 2012 nl